Auto & lease

JAN BINNENMARS

Vakkundig & betrouwbaar

OVER ONS

Een bedrijf met karakter...

Al ruim 55 jaar…
wordt er op deze locatie met auto’s gewerkt. Sinds 1994 onder de ‘regie’ van Jan Binnenmars. In de loop der jaren hebben we een schat aan ervaring opgedaan in de autobranche. Het aantal ‘vaste klanten’ is een goede indicatie voor de kwaliteit en service die we leveren!

Als bedrijf staan we voor kwaliteit en kennis op een hoog niveau. Met daarbij de klant centraal: Wat zijn de wensen, wat zijn de mogelijkheden. We denken graag met u mee!

BEDRIJFSAUTO'S

Onze feeling met bedrijfsauto’s is groot. We houden rekening met de persoonlijke wensen van ieder bedrijf en gaan flexibel om met wisselende omstandigheden. Dat is één van de belangrijkste aspecten van ons Leasemodel. Ook voor uw bedrijf hebben wij een oplossing op maat.

PERSONENAUTO'S​

Van oudsher zijn we gespecialieerd in alle FIAT modellen, maar ook ieder ander merk is mogelijk. Nieuw of tweedehands. We zijn u graag van dienst als het gaat om de aankoop van uw personenauto!

OCCASIONS

In de loop der jaren hebben we een goede neus gekregen voor de beste occasions in de markt. We zijn continue op zoek in binnen- en buitenland naar geschikte auto’s voor onze (toekomstige) klanten. Heeft u een specifieke zoekopdracht? Laat het ons weten!

‘Een tevreden klant. Dát is onze drijfveer!’

LEASE!

lease

Ons leaseconcept, ontwikkeld tijdens de crisisjaren, blijft een schot in de roos. Met name ZZP-ers maken veelvuldig gebruik van de flexibiliteit, service en overige voordelen. Het ontzorgt u voor een groot gedeelte, en bezorgt u niet de vele nadelen van een regulier leasecontract.
Interesse? Maak een afspraak voor op maat gemaakt voorstel!

Bekijk hier
onze voorraad!

MEER...

CAMPERS!

Tweederde van alle campers is gebaseerd op de Fiat Ducato. Het succes van het Italiaanse merk in de camperwereld is mede te danken aan de efficiënte dieselmotoren. Zij combineren veel trekkracht met een zuinig verbruik. Fiat bedient de camperindustrie op zijn wenken met talloze aanpassingsmogelijkheden en speciaal op campers gerichte techniek. Alle Fiatversies voldoen aan de Euro 5 normen en met een onderhoudsinterval tot wel 48.000 kilometer hoeven ze zelden naar de garage.

EHBA

Eerste Hulp bij Ongelukken.
Als u onverhoopt met pech langs de weg staat, wilt u maar een ding: zo snel mogelijk geholpen worden. Voor slechts € 47,50 per jaar bieden wij u de ServicePlus Pas aan die u dag en nacht, zeven dagen per week in heel Europa verzekert van snelle en vakkundige hulp.
Daarnaast biedt de ServicePlus Pas een aantal extra voordelen!

Meer weten? Lees hier meer over de ServicePlus Pas!

 

Bekijk hier
onze voorraad!

ONZE OCCASIONS

Als u onverhoopt met pech langs de weg staat, wilt u maar een ding: zo snel mogelijk geholpen worden. 

DE NIEUWSTE GENERATIE BEDRIJFSWAGENS: INVESTEER IN TALENT!

DUCATO CARGO

max. 17 m3  / 2,2 ton

TALENTO CARGO

max. 8,6 m3  / 3,35 M

DOBLO CARGO

max. 5,4 m3  / 2,17 M

FIORINO CARGO

max. 2,8 M3  / 660 KG

WERKPLAATS

We snappen dat u met uw auto het liefst zo min mogelijk in de garage komt. Toch heeft iedere auto vroeg of laat onderhoud nodig. Soms zijn dat de ‘gewone’ beurten, die je makkelijk in kan plannen. Maar ook als er onverwacht iets gebeurt met uw auto proberen wij daar zo snel mogelijk tijd voor te maken. 

MAAK HIERONDER UW WERKPLAATSAFSPRAAK

Afspraak maken?
Vul de gegevens in
en verstuur!

Meer weten
over de APK?

CONTACT

Wilt u meer informatie of een proefrit maken? Neem dan contact op via onderstaande gegevens.

Autobedrijf Jan Binnenmars
0546 – 67 21 22
info@fiatjanbinnenmars.nl

SHOWROOM, KANTOOR, WERKPLAATS

Dorpsstraat 35
7683 BH Den Ham

VOORRAAD BEDRIJFSAUTO’S

Vriezendijk 51
7683 PL Den Ham

onze 'partners'

2019 Studio BrainStorm - alles begint met een idee